Tilbud

Fjernbetjent spray træning 85meter

995,00 kr.

Spray Commander antigø halsbånd er smertefrit for hunden, og kan afvænne unødig gøen eller en dårlig vane. Har du prøvet at opdrage hunden, og vænne den af med en dårlig vane uden held? Så er Spray Commander en mulighed. Hunden får en lille boks på i halsbåndet, der følger med. Når hunden gør, eller laver en handling du ikke vil have, kan du via fjernbetjeningen sende “en besked” til hunden, enten via en lyd, eller en uskadelig væske der udsendes fra halsbåndet ved tryk på fjernbetjeningen, om at den gør noget uønsket. Han hører det, ser det, føler det og lugter det, og vil efter en periode og gentagne pift af væske, begynde at finde ud af, at væsken betyder dårlig opførsel, og han begynder at stoppe med at gø, eller anden dårlige vane, i de tilfælde du har “fortalt” hunden, det er uacceptabelt.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): PDT19-14182 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Stop Overdrevet Gøen – Styr Det Selv Med Fjernbetjening – Petsafe / Innotek Spray Commander

Innotek Spray Commander antigø halsbånd fra er smertefrit for hunden, og kan afvænne unødig gøen eller en dårlig vane. Har du prøvet at opdrage hunden, og vænne den af med en dårlig vane uden held? Så er Spray Commander en mulighed.

 • Antigø halsbånd
 • Kan afvænne en dårlig vane
 • Tone og 2 levels af spray
 • Fjernbetjening rækker op til 85 m
 • Helt uskadelig spray for hund og ejer
 • 1 flaske med spray har nok til 300-400 sprøjt
 • I boksen på halsbåndet kan der være væske til 40-50 sprøjt ad gangen

Hunden får en lille boks på i halsbåndet, der følger med. Når hunden gør, eller laver en handling du ikke vil have, kan du via fjernbetjeningen sende “en besked” til hunden, enten via en lyd, eller en uskadelig væske der udsendes fra halsbåndet ved tryk på fjernbetjeningen, om at den gør noget uønsket. Han hører det, ser det, føler det og lugter det, og vil efter en periode og gentagne pift af væske, begynde at finde ud af, at væsken betyder dårlig opførsel, og han begynder at stoppe med at gø, eller anden dårlige vane, i de tilfælde du har “fortalt” hunden, det er uacceptabelt.

Senere kan du så tage halsbåndet af, når hunden har aflagt vanen. Almindelig hundeopdragelse er at foretrække, men har du forsøgt uden held, er dette et effektivt og uskadeligt alternativ.

Dette Petsafe model PDT19 14182 halsbånd kan være en løsning på disse eksempler:

 • Gør meget og unødigt
 • Springer op af folk
 • Stjæler ved bordet
 • Spiser fæces
 • Løber væk
 • Når hunden bider i møblerne

Spray Commander har 2 forskellige måder at sende væske ud, men halsbåndet kan også bruges til at fortælle hunden, at den gør noget godt med den sidste knap på fjernbetjeningen, som er en tone. Her vil den på samme måde forbinde tonen med en hændelse, men i dette tilfælde at den gør noget rigtigt og positivt.

Bemærk! Petsafe Spray Commander kører på 1 frekvens. Så har du 2 hunde med samme halsbånd som går sammen og skal opdrages, kan det give problemer at bruge 2 halsbånd samtidig, da den ene så kan påvirke den anden.

Sæt indeholder fjernbetjening, halsbånd, boks til halsbånd, spray til opfyldning, 2 x 6V batterier og manual. Passer bedst til hunde fra 4 kg og over.

Yderligere information

Kategori