Generelt om Prof.Dog foder

Alle PROF.DOG fodervarianter er udviklet inden for nyeste forskning i samarbejde med en af landets førende ernæringsforskere indenfor hunde og kattefoder. Vi følger med tiden og opdaterer vores opskrifter, hvis forskningen viser bedre og nye resultater indenfor de forskellige fodervarianter. Så du kan altid føle dig tryg ved at fodre med PROF.DOG

Alle råvarerne i PROF.DOG foder er af høj kvalitet. Kødet er tørret inden vejning, så hunden får et reelt højt kødindtag og sammensat således, at hundene/kattene får de bedste og mest naturlige proteiner, olier, vitaminer, mineraler mm. udvundet primært af danske kvalitetsråvarer, som alle er GMO-fri.

Denne kvalitet medfører og ses ved, at PROF. DOG har en meget høj biologisk værdi = optagelighed i alle foder varianterne, så du skal give mindre fodermængde pr. måltid og samle mindre op efter din hund.

Alle PROF.DOG produkter har et naturligt indhold af Glucosamin & Chondroitin, der er byggesten til leddene og opretholder en sund ledfunktion.

PROF.DOG er et professionelt kvalitetsfoder du kan stole på og trygt fodre din hund med gennem hele dens levetid. Helt fra fosterstadiet gennem den drægtige tæve til den ældre og måske senere gigtplagede hund. Find den variant der passer til din hund ud fra vores sortiment

Læs mere om hvert enkelt produkt under VÆRD AT VIDE.

PROF.DOG bruges af professionelle hundefolk med gode resultater over hele Skandinavien. Ved at fodre din hund med PROF.DOG giver du din hund en korrekt ernæring og dermed en reel mulighed for at forbedre levealder og livskvalitet. Vi kan holde prisen nede på vores produkter ved at minimere vore markedsføringsudgifter, hvilket er til glæde for dig. Hvorfor gøre fodring dyrt og besværligt, når det kan gøres billigt og nemt.

Vi glæder os til at give din hund de bedste vilkår for et godt og sundt liv. Danske råvarer og Dansk produceret.