Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/dindyreportal.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/dindyreportal.dk/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite-pro/includes/class-pys.php on line 294

Samarbejde med aut. veterinærsygeplejerske Juliet

PROF.DOG har været så heldig at indgå et tæt samarbejde med autoriseret Veterinærsygeplejerske Juliet Hyslop Graham, ejer af Hyslop’s Hundeunivers. Juliet er udover at være aut./vet. sygeplejerske med stor erfaring og højt fagligt niveau, jæger og giver professionel rådgivning om foder både til de hårdt arbejdende hunde og til familiehundene.

Juliet beretter

En af mine store missioner var at finde et hunde- og katte foder, der kunne leve op til de krav, jeg har qua min uddannelse og viden, samt standarder fra Universitetshospitalet for Familiedyr, men ikke så bekosteligt, som det vi ellers kender. Jeg startede min uddannelse som veterinærsygeplejerske ved Universitetshospitalet for Familiedyr i Danmark i 2004 – 2007 og var derefter ansat samme sted frem til januar 2014.

Min faglige viden er baseret på videnskab. Samtidig har jeg en stor erhvervsmæssig erfaring indenfor specielt hunde og katte. Jeg går ikke på kompromis med velvære/velfærd med mine egne dyr eller andres.

Jeg har selv 4 hunde og ved, hvad det koster i foder. Bare det at fodre en enkelt hund kan blive en stor post i budgettet, men jeg ønsker ikke at gå ned i kvaliteten på hundefoderet for at spare på udgifterne. Derfor var det en af mine store missioner at finde et hunde- og katte foder, der kan leve op til den højeste standard. Et foder, der kun bruger kvalitetsråvarer, og er udviklet ud fra den nyeste forskning, der findes inden for fodring af hunde og katte. Kort sagt et Super Premium foder jeg stoler 100% på, og som jeg med sikkerhed kan stå inde for overfor mine kunder, venner og bekendte. Efter lang tids søgen og afprøvning af forskellige produkter, faldt jeg over PROF.DOG.

PROF.DOG er dansk ejet, lavet med hovedsageligt danske råvarer. Alle GMO fri og opskrifterne er lavet af en af Danmarks førende foderforskere, der samarbejder med FEDIAF, som er en europæisk organisation, hvor alle de store mærker udveksler forskningsresultater, og derudfra laver grænseværdier samt standard for kvaliteten af de råvarer, der bliver brugt til hunde- og katte foder.

Der er udviklet 8 varianter af PROF.DOG hundefoder, som dækker alle hundes behov. Alt fra sunde, raske, arbejdende, kræsne/småt spisende hunde, til de hunde, der døjer med foderintolerance, alderdom, skader eller overvægt. Derudover 1 varianter til kat. Som selv de kræsne katte vil spise, grundet det høje indhold af kødproteiner. Den jungle af fodertyper, der findes til hund og kat, er selv for en faglært svær at gennemskue. Så at være så heldig at finde en dansk virksomhed som PROF.DOG, der laver forskningsbaseret hundefoder af høj kvalitet, er som at vinde i lotteriet. I sommeren 2014 indgik Hyslop s Hundeunivers og PROF.DOG et samarbejde, der betyder, at jeg står til rådighed med råd og vejledning for forhandlere af PROF.DOG. Derudover er jeg agent på Sjælland. Juliet har blandt andet undervist dyrlægestuderende og Siriuspatruljen.