Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/dindyreportal.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/dindyreportal.dk/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite-pro/includes/class-pys.php on line 294
Tilbud

Anti-gø halsbånd spray citronella

794,95 kr.

Anti-gø halsbånd med spray. Ved ethver gøen udløses der et harmløst sprøjt, der lærer hunden at holde op med at gø. Citronduft spray. 2 forskellige sprøjtefunktioner og med gennemsigtig beholder. Passer til alle hunde størrelser.

Beskrivelse

Gør Din Hund  Unødigt? Dette Opdragelseshalsbånd Kan Afhjælpe Mod Gøen! Petsafe / Innotek Anti Gø Halsbånd Med Citrus – Sikkert & Effektivt

Petsafe PBC44-16393 Effektiv gøkontrol – Modvirker gøen og hylen!

Dette PetSafe®-gøkontrol halsbånd med spray er designet til på sikker vis at eliminere irriterende gøen.

  • Kommer med USB-oplader
  • Refill – sprøjtepatroner
  • Genopladelige lithium-batterier
  • Dansk manual i pakken

Sådan fungerer denne anti-gø halsbånd:

PetSafe®-gøkontrol halsbåndet med spray sikrer effektiv eliminering af gøen, når det bæres af hunden. Lyde og vibrationer forårsaget af din hunds gøen registreres af sensorhovedet, som udsender en dosis spray.

Halsbåndet fungerer godt sammen med både uparfumeret spray og citronellaspray. Citronella er en unik duft, som de fleste hunde ikke møder i naturen. Begge sprayfunktioner kan anvendes sikkert og vil distrahere din hund og forhindre den i at gø.

Som en ekstra sikkerhedsfunktion vil gøkontrolhalsbåndet med spray automatisk slukke i 3 minutter, hvis din hund gør 15 gange eller mere inden for en 50 sekunders periode.

Opladning af gøkontrol halsbåndet og batterilevetid:

Overdreven opladning kan afkorte batteriets levetid. Hålsbåndet bør kun oplades, når batteristanden er lav.

Den gennemsnitlige batterilevetid er 40 timer, afhængigt af hvor ofte din hund gør. Da batteriet bruges oftere under din hunds træning, kan det betyde, at batteriet ikke holder så længe i løbet af den første uge.

Overblik over PBC44-16393 model:

 

  • Let citronella duft eller duftløs spray, til at minde din hund om, hvornår det er tid til at være stille.
  • Sprøjtepatroner er nemme at bruge og udskifte.
  • Avanceret teknologi sikrer, at din hund aldrig får et utilsigtet spray, selv når andre hunde gøer.
  • Det er designet til at passe hunde fra 4 kg. og op.
  • Leveres med en USB oplader. Gennemsnitlig batterilevetid på ca. 40 timer.
  • Det er vandtæt, så du kan tage det med næsten hvor som helst.

SUPPORT:

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit antigø-halsbånd, kan du ringe direkte til Petsafe’s hotline på telefon 0080018182020 og følge instruktionerne i telefonen. Tryk 7 for Skandinavien og vælg Sverige, de vil også kunne kommunikere på dansk. Det er gratis at ringe til supporten, og de kan også sende returlabel og ombytte, hvis der skulle blive behov for det. Denne info står også i manualen der følger med produktet. Ellers er du også velkommen til at kontakte os, hvis der skulle være problemer med dette.

Yderligere information

Kategori