OM OS

Dindyreportal.dk

er oprettet for at levere kunne levere top produkter til dig og dit dyr. Interessen startede i ønsket om at finde noget kvalitets foder til hunde, da det generalen produkt man kunne købe ikke var tilfredsstillende i forhold til hvad jeg søgte. Her fandt jeg Profdog som er et super Premium kvalitetsfoder. Hvor man får kvalitetsfoder, som man roligt kan give til sine dyr.

Da de havde en langt større produkt portefølje blevet hjemmesiden spredt lidt bredere ud. Dette har betydet at vi sælge en bredramme kvalitetsprodukter. Den generalen interesse ligger i at have kvalitetsprodukter som stiller slutbrugeren bedre end de var før. Vores salg begrænser sig til vores hjemmeside eller til arrangementer vi er med til på nuværende tidspunkt. Vores lager ligger i Sønderjylland hvor varerne bliver sendt fra, men der er dog ikke nogle fysisk butik ved lagret.

Da vi har en kæmpe interesse for dyr og jagt, stiller vi med glæde op til arrangementer hvis det har interesse. Kontakt os gerne på Salg@dindyreportal.dk hvis det har interesse, eller du vil høre med om muligheder eller produkter.

Jeg glæder mig at høre fra dig.

M.v.h. Niklas Bredsgaard

Sådan Handler du hos os.

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.