Leveringsbetingelser

Dindyreportal har en målsætning om at afsende alle inde for to dag, som ordrerne er kommet ind – lørdage, søndag og helligdage dog undtaget. Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra vores lager i Sønderjylland. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8 og 21. I enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute.

Levering er til gadedør i gadeplan

Hvis varen ikke kan leveres, vil ekstra udkørsel være for egen regning. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende, hvis du ikke er hjemme på leverings tidspunktet. Hvis varer stilles uden kvittering, er dette for modtagers ansvar og risiko. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere levering over stueetagen.

Der kan tilføjes telefonnummer i bemærkningsfeltet, så vi kan opfordre fragtmanden til at ringe ca. 30 min. før levering. Fragtomkostningerne er variable ud fra den mængde varer, der bestilles. De angivne fragtpriser er estimater og kun vejledende. Afvigelser kan forekomme. Har du yderligere spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på kundeservice@dindyreportal.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag.

Pakker med en vægt på under 3000 gram vil blive flex-leveret og stilles derfor uden kvittering på matriklen ved hoveddøren, hvis ikke andet er angivet og ingen er hjemme på leveringstidspunktet.

Såfremt varen bedes stillet til levering i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Fragt prisen er 80 kr for varer op til 30kg.